اسید استئاریک

اسید استئاریک یا اسید استاریک یا Stearic acid یک اسید چرب اشباع شده با نام رسمی  اسید اکتا دکانوئیک و به معنی چربی یا پیه نهنگ است که عموما در شمع سازی کاربرد دارد.

غیر از کاربرد گسترده اسید استئاریک در تولید شمع، از این ماده برای ساخت پلاستیک، مکمل های غذایی، مواد آرایشی و … نیز استفاده می شود.

ثبت سفارش

12 + 10 =

WeCreativez WhatsApp Support
تیم پشتیبانی مشتری ما برای پاسخگویی به سوالات شما در اینجا قرار دارند. از ما چیزی بپرسید!
👋 سلام ، چگونه می توانم کمک کنم؟